Nieuws
new super luckys tail

Playful Studios vermindert het aantal fulltime-medewerkers

Bekend van New Super Lucky’s Tale

Geschreven door Dagmar De Groot op
Dit werd bekendgemaakt via een bericht op de officiële website van Playful Studios. de ontwikkelaar van New Super Lucky’s Tale moet het aantal fulltime-medewerkers verminderen omdat het bedrijf verandert.

Paul Bettner en Katy Drake Bettner, mede-oprichters van Playful Studios, melden dat zij het geluk en genoegen hebben gehad om in de afgelopen jaren met geweldig ontwikkelaars te kunnen samenwerken. Ze zijn ontzettend trots op het team, maar er moeten veranderingen worden doorgevoerd.

“Voortdurende veranderingen in de wereldwijde markt van videogames vereisen dat Playful zijn benadering van de ontwikkeling en productie van onze huidige en toekomstige projecten verandert,” aldus Paul en Katy.

Ze zeggen dat het noodzakelijk is dat de studio een gestroomlijnder productiemodel gaat aanhouden met dynamische, projectgebaseerde teams. Om dit te kunnen doen moet het bedrijf afscheid nemen van een grote groep fulltime-medewerkers, vanaf vandaag.

Verder zeggen de mede-oprichters dat het hun veel pijn doet om afscheid te nemen van hun vrienden en collega’s die hard hebben gewerkt aan alle projecten. Paul en Kate sluiten af door te melden dat ze samen met de getroffen medewerkers gaan werken om ervoor te zorgen dat zij ergens anders verder kunnen. Of deze beslissing ook een financiële reden heeft, is niet duidelijk.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 21:00: Ron speelt Doom Update:Mac en Linux Rocket League-spelers kunnen hun geld terug krijgen
1

Reacties op: Playful Studios vermindert het aantal fulltime-medewerkers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 28 januari 2020 08:11
    " Of deze beslissing ook een financiële reden heeft, is niet duidelijk."

    Anders hoeven ze het niet te doen…it's all about the money…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.