Playful Studios vermindert het aantal fulltime-medewerkers

Playful Studios vermindert het aantal fulltime-medewerkers

Dit werd bekendgemaakt via een href="https://playfulstudios.com/a-message-from-playfuls-founders-on-changes-at-the-studio/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">bericht </a>op de officiële website van Playful Studios. de ontwikkelaar van New Super Lucky’s Tale moet het aantal fulltime-medewerkers verminderen omdat het bedrijf verandert.

Paul Bettner en Katy Drake Bettner, mede-oprichters van Playful Studios, melden dat zij het geluk en genoegen hebben gehad om in de afgelopen jaren met geweldig ontwikkelaars te kunnen samenwerken. Ze zijn ontzettend trots op het team, maar er moeten veranderingen worden doorgevoerd.

“Voortdurende veranderingen in de wereldwijde markt van videogames vereisen dat Playful zijn benadering van de ontwikkeling en productie van onze huidige en toekomstige projecten verandert,” aldus Paul en Katy.

Ze zeggen dat het noodzakelijk is dat de studio een gestroomlijnder productiemodel gaat aanhouden met dynamische, projectgebaseerde teams. Om dit te kunnen doen moet het bedrijf afscheid nemen van een grote groep fulltime-medewerkers, vanaf vandaag.

Verder zeggen de mede-oprichters dat het hun veel pijn doet om afscheid te nemen van hun vrienden en collega’s die hard hebben gewerkt aan alle projecten. Paul en Kate sluiten af door te melden dat ze samen met de getroffen medewerkers gaan werken om ervoor te zorgen dat zij ergens anders verder kunnen. Of deze beslissing ook een financiële reden heeft, is niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

" Of deze beslissing ook een financiële reden heeft, is niet duidelijk." Anders hoeven ze het niet te doen...it's all about the money...

0

Aanbevolen voor jou