Ontwikkelaar Petroglyph kondigt Rise of Immortals aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rise of Immortals speelt zich driehonderd jaar later af na het einde van Guardians of Graxia. In de game nemen spelers het tegen elkaar op met hun Immortal-personages. "Spelers kunnen hun Immortals verbeteren dankzij ontwikkelbare vaardigheden waarmee Immortals aangepast en geüpgradet kunnen worden om nieuwe unieke capaciteiten vrij te spelen die elke wedstrijd gebruikt kunnen worden", luidt het persbericht van ontwikkelaar Petroglyph.

Ook heeft de game een "verbeterd sociaal systeem" waarmee spelers hun Immortals kunnen tonen, online kunnen chatten, leaderboards kunnen bekijken, en in-game items kunnen kopen. Rise of Immortals heeft bovendien een coöperatieve Player vs. Environment-modus. Hierin nemen spelers het niet tegen elkaar op, maar tegen computergestuurde tegenstanders om zo de game onder de knie te krijgen of nieuwe vaardigheden uit te proberen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou