Ontwikkelaar Journey en Flower niet langer PS3-exclusive | Gamer.nl

Ontwikkelaar Journey en Flower niet langer PS3-exclusive | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Vandaag mag ik aankondigen dat ThatGameCompany financiering heeft verkregen om games te ontwikkelen en ze zelf uit te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze games naar meer platformen te brengen en spelers een ervaring te geven van de hoogste kwaliteit", aldus Chen. Volgens GameSpot heeft de studio hiervoor zo'n 4,4 miljoen euro ontvangen.

De vorige games van ThatGameCompany werden uitgegeven door Sony en waren daarom exclusief verkrijgbaar op PlayStation 3. "We zijn Sony extreem dankbaar, net als de spelers die ons hun vertrouwen hebben gegeven. Hun ondersteuning heeft van Journey de snelstverkopende game in de geschiedenis van het PlayStation Network gemaakt", aldus Chen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou