Ontwikkelaar Heavy Rain overweegt multiplatform te gaan | Gamer.nl

Ontwikkelaar Heavy Rain overweegt multiplatform te gaan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Met Heavy Rain klopte het gewoon [om exclusief voor de PlayStation 3 te ontwikkelen], maar na Heavy Rain kunnen we de vraag stellen of we bij één platform moeten blijven of ons open moeten stellen voor meerdere platformen. Waarom beperken we ons, nu we een gevestigde studio zijn, tot één deel van de markt als we ook meer kunnen bereiken?" aldus Cage.

Dankbaar

Wel laat Cage weten hier nog niet direct naar op zoek te zijn. "We zijn nog nergens naar aan het kijken. We hebben wat mensen die rondvragen en we beschouwen verschillende opties. We zijn dankbaar voor Sony's steun en de relatie die wij met Sony hebben, omdat er maar weinig uitgevers zijn die ons gesteund zouden hebben zoals zij dat bij Heavy Rain gedaan hebben."

Quantic Dream werkt momenteel aan twee nog aan te kondigen projecten. Ook voegt de studio Move-ondersteuning toe aan het eerder dit jaar uitgebrachte Heavy Rain


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou