Ontwikkelaar Gran Turismo 5: 'PS3 is niet krachtig genoeg' | Gamer.nl

Ontwikkelaar Gran Turismo 5: 'PS3 is niet krachtig genoeg' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Software kan alleen binnen de beperkingen van de hardware gemaakt worden. Met ieder nieuw PlayStation-systeem hebben we meer ruimte gekregen, maar het is nog steeds niet genoeg", aldus Yamauchi. "Met Gran Turismo 5 hebben we alles zo strak en mooi mogelijk gemaakt, binnen de ruimtelimieten waarmee we te maken hadden. Maar we wilden eigenlijk nog veel meer in het spel stoppen."

Gran Turismo 5 werd onlangs uitgesteld naar een door Sony gecommuniceerde uitgave aan het einde van dit jaar. Oorspronkelijk zou het spel op 3 november uitkomen. Polyphony Digital bleef echter tot enkele weken voor die gestelde uitgave nog nieuwe features van het spel aankondigen. Hoewel er nog geen nieuwe releasedatum aangekondigd is, liet Yamauchi vorige week al wel weten dat het spel inmiddels inmiddels af is en geperst wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou