Ontwikkelaar Global Agenda kondigt MMO Tribal Universe aan | Gamer.nl

Ontwikkelaar Global Agenda kondigt MMO Tribal Universe aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De makers van Tribes Universe beloven een efficiënte gebruikersinterface, een nieuwe implementatie van het personageontwerp en een nieuw systeem rondom de omgevingen waarin gevochten wordt. Tribes Universe gaat begin volgend jaar de alphafase in en zal vanaf dat moment al door getest kunnen worden. Spelers met een personage in Global Agenda van level vijftig of hoger krijgen voorrang als zij willen meedoen aan de testfase. Wanneer het volledige spel uitkomt is nog niet bekendgemaakt.

Over Tribes

Tribes is een serie shooter-games in een sciencefictionsetting, waarvan tu en 1998 en 2004 vier verschillende delen zijn verschenen. Tribes Universe is de eerste keer dat het Tribes-concept als MMO-game op de markt zal komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou