Ontwikkelaar Dishwasher heeft plannen voor derde deel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel Silva pas recentelijk het vervolg op The Dishwasher aankondigde, geeft hij aan dat hij graag een derde deel zou maken. "Het ligt er maar net aan hoeveel delen Microsoft mij toestaat te maken", aldus Silva. Vampire Smile, het tweede deel in de reeks, vindt plaats na gebeurteni en in het midden van de plotlijn van The Dishwasher. Silva wil dat de derde game zich nog voor deze gebeurteni en afspeelt, precies in het midden.

Vampire Smile

Vampire Smile, het tweede deel in de reeks krijgt volgens Silva betere gevechten. "De gevechten zullen vloeiender en dynamischer worden," zegt Silva, "en het is wat vergevingsgezinder." Het is voor de speler nu mogelijk om spectaculaire moves tevoorschijn te toveren met slechts een druk op de knop. In Vampire Smile wordt er gespeeld met twee helden: The Dishwasher en 'The Mystery Lady'. Het spel kan online en offline coöperatief worden gespeeld. Er is op dit moment nog geen concrete datum aangekondigd voor het uitbrengen van zowel Vampire Smile als het derde deel in de reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou