Ontwikkelaar Conduit heeft 'honderden ideeën' voor de 3DS | Gamer.nl

Ontwikkelaar Conduit heeft 'honderden ideeën' voor de 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is makkelijk om met stapsgewijs verbeterde technologie te werken, maar de 3DS is niet alleen een nieuwe stap, het is een compleet nieuwe weg", aldus Sullivan.

Sullivan looft de verschillende functies die de nieuwe handheld van Nintendo bezit: "Het is erg leuk om te brainstormen over een systeem dat meerdere camera's, een touch-screen, 3D-graphics en bewegingsgevoelige besturing heeft. We hebben al honderden ideeën voor games die ons bevrijden van de restricties waar onze geest eerst nog door beperkt werd [in het ontwikkelen van spellen]."

Ontslagen

High Voltage werkt onder meer aan een vervolg op Conduit en daarnaast aan The Grinder. Eerder deze maand kwam nog in het nieuws dat er bij de studio 25 ontslagen waren gevallen, die verband hielden met bijgestelde voorspellingen van productiebenodigdheden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou