Ontwikkelaar cloudplatform Shadow vraagt faillissement aan in VS

Ontwikkelaar cloudplatform Shadow vraagt faillissement aan in VS

Blade, het bedrijf achter cloudgamingplatform Shadow, heeft faillissement aangevraagd in de VS. Dat meldt href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-03-08-cloud-gaming-firm-blade-seeking-investment-after-filing-for-bankruptcy" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Games Industry.</a>

Blade biedt verschillende abonnementen aan waarbij gebruikers toegang krijgen tot een volledige pc om op te gamen of gebruik te maken van andere programma's.

In een blog schrijft het bedrijf een 'reorganisatie' te ondergaan terwijl het op zoek gaat naar nieuwe investeerders. Volgens het bedrijf staan er 'duizenden' mensen in de wacht om gebruik te kunnen maken van de service, omdat de vraag naar de technologie te hoog is. Blade zegt daarmee 'slachtoffer van eigen succes' te zijn.

Ook zegt het bedrijf af te willen van de schuld die het heeft, waarmee het doelt op Franse serververstrekker 2CRSI. In een statement van 2CRSI zegt het bedrijf 30,2 miljoen dollar aan apparatuur van Blade en een overige schuld van 3,7 miljoen dollar te kunnen claimen. 

Door de pandemie zou er meer vraag zijn naar de servers, en zouden andere klanten meer betalen. Een dag na het statement vroeg de Amerikaanse tak van Blade faillissement aan.

Volgens Blade verandert er niets voor huidige Shadow-abonnees.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blade zegt daarmee 'slachtoffer van eigen succes' te zijn 😂

0

!! Welkom bij de beste erotische club --- Hosset.Com

0

Aanbevolen voor jou