Ontwikkelaar Bayonetta wil graag nieuwe Star Fox maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder gaf Shigeru Miyamoto in een interview aan dat hij heil ziet in het laten ontwikkelen van een nieuwe Star Fox-game. Iemand linkte dit interview naar de Twitter van Platinum Games' werknemer Hideki Kamiya, waarop de ontwikkelaar reageerde: "Medewerkers van Nintendo moeten naar Platinum komen, een pistool op ons richten en ons dwingen een nieuwe Star Fox te maken."

Privéproject

Dat Kamiya een fan is van Nintendo's Star Fox-games, blijkt uit een project dat hij destijds in ontwikkeling had. Het was een driedimensionale shooter die leek op Star Fox 64, in Europa beter bekend als Lylat Wars. Hij zag echter geen nut meer in het uitbrengen van de game omdat Star Fox 64 volgens hem al zo goed was. Kamiya prijst de game voor het scenario en de verhitte strijd die wordt gevoerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou