Ontwikkelaar Batman: Arkham neemt mensen aan voor 'AAA'-game | Gamer.nl

Ontwikkelaar Batman: Arkham neemt mensen aan voor 'AAA'-game | Gamer.nl

Rocksteady, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games heeft bekendgemaakt op zoek te zijn naar werknemers voor een nieuwe 'AAA'-game.

Op de website zijn verschillende vacatures geplaatst door de ontwikkelaar die lijken te hinten naar een nieuwe AAA-game. Sommige van deze posities zijn tijdelijk voor 2 jaar, terwijl andere functies permanent zijn. De vacatures omvatten verschillende afdelingen van de ontwikkelaar. Zo wordt er gezocht naar mensen voor codering, scriptwriting en een community manager.

Media has no description

Met meer dan 20 vacatures wil Rocksteady met de nieuwe game streven naar een Metacritic-score van rond de 90. Een paar van deze vacatures stonden al vanaf januari van dit jaar op de website. Op dit moment wordt tevens gespeculeerd dat er gewerkt wordt aan een Superman-game. Hier is echter verder niets over bekend.

Met de vraag naar nieuw personeel voor de game, is de kans groot dat er binnenkort een onthulling van de game plaatsvindt. Echter wordt ook verwacht dat de nieuwe AAA-titel de komende twee jaar nog in ontwikkeling zal zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou