Nieuws
Batman Arkham Knight

Ontwikkelaar Batman: Arkham neemt mensen aan voor 'AAA'-game

Rocksteady laat niks los

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Rocksteady, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games heeft bekendgemaakt op zoek te zijn naar werknemers voor een nieuwe 'AAA'-game.

Op de website zijn verschillende vacatures geplaatst door de ontwikkelaar die lijken te hinten naar een nieuwe AAA-game. Sommige van deze posities zijn tijdelijk voor 2 jaar, terwijl andere functies permanent zijn. De vacatures omvatten verschillende afdelingen van de ontwikkelaar. Zo wordt er gezocht naar mensen voor codering, scriptwriting en een community manager.

Met meer dan 20 vacatures wil Rocksteady met de nieuwe game streven naar een Metacritic-score van rond de 90. Een paar van deze vacatures stonden al vanaf januari van dit jaar op de website. Op dit moment wordt tevens gespeculeerd dat er gewerkt wordt aan een Superman-game. Hier is echter verder niets over bekend.

Met de vraag naar nieuw personeel voor de game, is de kans groot dat er binnenkort een onthulling van de game plaatsvindt. Echter wordt ook verwacht dat de nieuwe AAA-titel de komende twee jaar nog in ontwikkeling zal zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Shiny Poipole deze maand verkrijgbaar voor Ultra Sun/Moon Nintendo investeert meer in marketing ten opzichte van concurrentie
1

Reacties op: Ontwikkelaar Batman: Arkham neemt mensen aan voor 'AAA'-game

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  chefry

  • 11 september 2018 19:20
  Een superman game in een Arkham jasje. Dat zou best wel eens goed kunnen werken. Alle Rocksteady Arkham games waren juweeltjes en ik speel ze nog erg graag.
  Mijn favoriet is toch wel Arkham knight

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.