Ontwikkelaar Alice: Madness Returns gaat free-to-play | Gamer.nl

Ontwikkelaar Alice: Madness Returns gaat free-to-play | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

Spicy Horse gaat zich richten op free-to-play, browser- en cloudgames zoals Big Head Bash, dat op de flashspellen-portal Kongregate uitgekomen is. De meest recente spelcomputergame van de ontwikkelaar was EA's Alice: Madne Returns.

"Onze studio gaat niet terug naar tradionele console-ontwikkeling, maar ik denk dat we op de juiste plek zitten wanneer consoles weer op ons pad komen", zo vertelt McGee. "Daarmee bedoel ik dat ik verwacht dat de definitie van 'console' radicaal gaat veranderen binnen de komende twee jaar. Onze consoles worden mobiele apparaten (of onze mobiele apparaten worden consoles). We zien deze verschuiving nu al en de technologie die we hier bij Spicy bouwen is daar klaar voor."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou