Ontwerper N64-versie Goldeneye hekelt Activision | Gamer.nl

Ontwerper N64-versie Goldeneye hekelt Activision | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik stel me voor dat het een zakelijke besli ing is. Ik kan me maar moeilijk voorstellen dat het topmanagement van Activision enthousiast is over de originele [GoldenEye 007] en er recht aan wil doen. Sterker nog, ik kan me maar moeilijk voorstellen dat [Activision] ook maar over één game opgewonden is. Het is mijn perceptie dat zij EA proberen te zijn, alleen nog verder gaan. Ik denk dat [Activision] daar goed in slaagt", aldus een kritische Hollis.

Hollis had wel een goed woord over voor Eurocom, de ontwikkelaar van de Wii-versie van GoldenEye 007. "Ik ken en houd van Eurocom. Ik denk dat zij een goed bedrijf zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zij hun uiterste best hebben gedaan."

Daniel Craig

GoldenEye verschijnt op 5 november. De Wii-versie van Goldeneye 007 kent een verhaal dat aangepast is om beter aan te sluiten op de huidige James Bond, Daniel Craig. Daarnaast kent het spel een online multiplayer voor maximaal acht spelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou