Ontsnapte gevangene gepakt toen hij Call of Duty ging kopen

Ontsnapte gevangene gepakt toen hij Call of Duty ging kopen

Een ontsnapte gevangene in het Verenigd Koninkrijk werd opgepakt toen hij in een winkel Call of Duty: Black Ops Cold War kocht.

De zesendertigjarige Clint Butler zat een zeventienjarige gevangenisstraf uit voor overtredingen gerelateerd aan diefstal en het bezit van vuurwapens. De straf zou in 2024 aflopen, maar Butler ontsnapte vorig jaar november uit de gevangenis. 

Volgens de politie werd de man in kwestie in januari in het stadscentrum van Birmingham opgepakt. Butler zou naar de stad zijn gekomen om de nieuwe Call of Duty te kopen, omdat thuis de muren op hem afkwamen gedurende de lockdown.

In een door de politie uitgegeven

Watch on YouTube

wordt Butler opgepakt. Inmiddels zit hij weer in de gevangenis en zijn er dertien maanden voor het ontsnappen uit de gevangenis en zes maanden voor het aanvallen van agenten bij zijn straf opgeteld.

Call of Duty Black Ops: Cold War

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ehh oke. Goed om te weten dat we nu veiliger kunnen rondlopen in het verenigd koninkrijk als we daar al kunnen komen.

0
test

@Jumpman Jij snapt hopelijk dat de crux van het artikel ligt op dat de man een schietspel gaat kopen en zo weer opgepakt word? Hij was eerder al opgepakt voor wapenbezet maar dacht dit nu digitaal te doen. Maar ik snap dat als de muren op je afkomen je begrijpend lezen ook moeilijker word.

0
test

@Jumpman Echt gamenieuws is het natuurlijk niet, maar de ironie dat een ontsnapte gevangene (die mede schuldig is aan het bezit van vuurwapens) opgepakt wordt wanneer hij een schietspel koopt, was té goed om niet mee te nemen in mijn nieuwsdienst :P

0
test

@MichelMusters als het een Mario spel zou zijn vond ik het ook nog nieuwswaardig hoor ;)

0
test

de muren kwamen op hem af, kan tie net zo goed terug naar de gevangenis gaan lol. achja is tie nu toch weer, misschien een bezoeker vragen of tie de code van de game naar binnen kan smokkelen via een bepaalde lichaamsholte.

0

Aanbevolen voor jou