Ontslagronde bij Worms-maker Team17

Ontslagronde bij Worms-maker Team17

Team17, de ontwikkelaar van de Worms-games, heeft een gedeelte van diens medewerkers ontslagen.

Dat meldt Eurogamer. De ontwikkelaar en indie-uitgever zou diens bedrijfsvoering willen herstructureren. Team 17 zou zich meer willen focussen op het uitgeven van games, waardoor het ontwikkelen van spellen minder prioriteit krijgt. De ontslagen vielen tijdens een verplichte meeting die afgelopen vrijdag plaatsvond.

De getroffen medewerkers werkten onder andere op de designafdelingen van het bedrijf. Volgens een woordvoerder van Team17 kregen de ontslagen medewerkers de kans om op een andere functie binnen het bedrijf te solliciteren.

Hoeveel medewerkers er zijn ontslagen, is niet duidelijk. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey jongens, jullie zijn ontslagen, maar je mag wel solliciteren voor andere posities waar de rest van de wereld ook op mag solliciteren, dus kop op he.

0
test

@Leshrac ga er maar van uit dat die sowieso de voorkeur krijgen, dan hoef je namelijk geen oprotpremie te betalen en je weet al wat voor vlees je in de kuip hebt. Alle posities binnen het bedrijf zullen eerst geprobeerd te worden gevuld met medewerkers die nu hun positie kwijt raken vansege dat hun huidige positie geschrapt wordt, dat is heel normaal in herstructurering van bedrijfsvoering. Maar de beschikbare posities zijn vaak niet vergelijkbaar met wat ze al deden en dus grote kans dat ze niet geinteresseerd zijn in die positie, een designer zal niet snel ineens een marketing, zonder design, positie leuk gaan vinden.

0

Aanbevolen voor jou