Ontslagen gevallen bij LucasArts | Gamer.nl

Ontslagen gevallen bij LucasArts | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De verklaring van de studio voor de gedwongen ontslagen leest als volgt: "LucasArts is bezig aan een reorganisatie van zijn teams, om beter in te springen op de behoeften van de interne studio. Helaas betekent dit dat we het aantal werknemers moeten reduceren. LucasArts blijft gedreven om een hoogwaardige interne studio te creëren en relaties met vertrouwde externe partners te onderhouden, om zo kwalitatieve spellen af te leveren die fans zullen verbazen en inspireren."

The Force Unleashed III

De woordvoerder van LucasArts kon niet zeggen hoeveel medewerkers de studio hebben moeten verlaten en in welk departement de meeste banen zijn verdwenen. Een aantal weken terug diende Haden Blackman, producent van de The Force Unleashed I en II, al vrijwillig zijn ontslag in en kort daarna ontstonden geruchten dat een derde deel in de serie, nog voordat het tweede deel in de winkels ligt, geannuleerd is. Bronnen zeiden toen al dat de medewerkers binnen LucasArts "management- en gezagsveranderingen" te wachten stond. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou