Ontslagen bij studio achter Hitman en Kane & Lynch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het doet ons pijn om afscheid te moeten nemen van onze medewerkers, maar het is een natuurlijk proces als je werkt in een projectorganisatie", meldt manager Niels Jorgensen van het bedrijf. "Onze industrie wordt sterk beïnvloed door de individuele projecten, en we moeten aanpa ingen doen aan hoeveel medewerkers we in dienst hebben." Jorgensen wenst de ontslagen werknemers nog veel succes in hun toekomstige carrières.

Dog Days

De ontwikkelaar heeft op dit moment Kane & Lynch 2: Dog Days in ontwikkeling en had voor de ontslagen tweehonderd medewerkers in dienst. Square Enix kocht de ontwikkelaar vorig jaar in mei en geeft aan dat "iedere studio zelf besli ingen moet nemen om ervoor te zorgen dat het effectief opereert ten tijde van het begin en het einde van projecten".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou