'Ontslagen bij ontwikkelaar Tony Hawk: Shred' | Gamer.nl

'Ontslagen bij ontwikkelaar Tony Hawk: Shred' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de bronnen zouden er later op de dag nog eens dertig werknemers ontslagen worden. De reden zou zijn dat Robomodo door Activision van de Tony Hawk-franchise wordt afgehaald zodra Shred is afgerond. Tony Hawk: Shred komt  op 29 oktober uit voor Wii, Xbox 360 en PlayStation 3.

Tony Hawk: Ride

Robomodo werd in 2008 opgericht in Chicago en leverde vorig jaar Tony Hawk: Ride, dat met een plastic replica van een skateboard bestuurd moet worden. De game werd door critici negatief ontvangen en was in een beperkt aantal Nederlandse winkels verkrijgbaar . Tony Hawk: Shred is het directe vervolg op Ride. Gisteren liet Activision weten ook veertig werknemers te hebben moeten ontslaan bij Singularity-ontwikkelaar Raven Software.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou