Nieuws
Agents of Mayhem

'Ontslagen bij Agents of Mayhem-studio Volition'

Meer dan dertig werknemers zouden zijn ontslagen

Geschreven door Michel Musters op
Er zouden ontslagen zijn gevallen bij Volition, de ontwikkelaar van Agents of Mayhem en de Saints Row-franchise.
Kotaku zegt drie bronnen te hebben die melden dat er meer dan dertig werknemers zijn ontslagen. Voor de ontslagronde waren er zo'n 200 werknemers. Volgens de website zou uitgever Deep Silver ontevreden zijn met de verkoop van de meest recente game van de studio, Agents of Mayhem.

Deep Silver kocht Volition in 2013 nadat THQ, de vorige eigenaar van de studio, over de kop ging. Saints Row was ook onderdeel van die deal, maar Volition heeft sinds Saints Row 4 in 2013 geen nieuw deel in de serie gemaakt. Agents of Mayhem speelde zich wel in hetzelfde universum als de Saints Row-reeks af.


Deep Silver en Volition hebben zich zelf nog niet uitgelaten over de geruchten.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Journey Down: Chapter Three De mysterieuze priester in The Evil Within 2
4

Reacties op: 'Ontslagen bij Agents of Mayhem-studio Volition'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • FishSt1ck

  • 28 september 2017 10:00
  Agents of Mayhem had ik echt 0 interesse in. Het leek een beetje alsof ze de GTA5 formule van 3 verschillende personages in een game probeerde te halen die leek op Saints Row maar het toch net niet was. Daarnaast had ik het idee dat dit nog wel leuk zou kunnen zijn met vrienden, maar bleek dat je het niet multiplayer kon spelen.

  Sinds Saints Row 3 vond ik de games van Volition nog maar weinig vernieuwend. Deel 4 had een kleine uitbreiding op 3 met de superkrachten (al was je aan het einde van 3 ook onsterfelijk). Gat out of hell had ik al vrij snel genoeg van, misschien omdat ik Johnny Gat gewoon geen goed personage vind.

  Toch treurig als mensen door slechte verkoop cijfers hun baan verliezen, hopelijk vinden ze weer iets anders in de game industrie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • bigds9fan

  • 28 september 2017 10:49
  Agents Of Mayhem in de sale gekocht en het is wel een leuke game met veel toffe humor alleen de gameplay is wat herhalend.

  Toch wel een 8 waard.

  Ben na een week gestopt omdat er in GTA weer wat te doen is. Wil de game nog wel weer opstarten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Krytuun

  • 28 september 2017 13:10
  Dit soort titels vallen vaak binnen de verwachting. Je weet dat het leuke "7" titels zijn, maar de makers/formule stijgt niet boven zichzelf uit.

  Er valt gewoon veel meer uit te halen, maar het budget dat vaak voor dit soort games voor vrij gemaakt valt in het niets bij bijvoorbeeld CoD, Assassins Creed en Horizon.

  Ik heb Agents of Mayhem 2 uurtjes gespeeld en eerlijk, het is een leuke game, maar voor 60 euro, net niet indrukwekkend genoeg. Als ze deze game lanceren voor 39,99 vanaf launch is het voor veel spelers al een stuk meer aantrekkelijk zoiets te spelen.

  Nu blijft het liggen, tot mensen denken: heey deze heb ik nog niet gespeeld en is nu 15 euro in een sale.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 28 september 2017 13:48
  Ik vind het vooral onbegrijpelijk dat ze geen multiplayer in de game hebben gestopt. Dit is toch bij uitstek een titel die je co-op wilt spelen tegen AI tegenstanders, dus het feit dat het er niet in zit heeft ze waarschijnlijk behoorlijk pijn gedaan in de verkoop en marketing van de game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.