'Onthulling Smash Bros.-personage interessant voor alle gamers'

'Onthulling Smash Bros.-personage interessant voor alle gamers'

Super Smash Bros. Ultimate-regisseur Masahiro Sakurai raadt alle gamers aan de aankomende onthulling van het laatste personage voor de game te kijken, omdat het ook interessant is voor mensen "die de game niet spelen".

Dat meldt hij op social media. "Over een dag wordt de laatste vechter van Smash Bros. Ultimate onthuld. Zelfs als je de game niet speelt, maar geïnteresseerd bent in gaming, raad ik je aan te kijken. De nieuwe vechter is misschien een personage die je niet kent of anders is dan je verwacht."

De onthulling vindt morgen om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats via een speciale uitzending op internet. Het gaat om het allerlaatste dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Het is nog niet bekend om welk personage het gaat, maar de quote van Sakurai doet vermoeden dat het om een personage gaat die mensen niet verwachten.

Het nog in mysterie gehulde personage is onderdeel van Fighters Pass 2, waar eerder al Min Min, Steve & Alex, Sephiroth, Pyra/Mythra en Kazuya voor zijn aangekondigd. Eerder liet Nintendo al weten dat er na het zesde personage van deze Fighters Pass geen nieuwe, speelbare personages meer naar de game komen.

De aankomende livestream is hieronder te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, had gehoopt op King Boo, maar klinkt alsof het weer iets heel typisch-randoms-nintendo's gaat zijn.

0
test

Master Chief? Na de semi flirts tussen Nintendo en Microsoft de afgelopen jaren. waarschijnlijk niet maar zou wel een toffe toevoeging zijn!

0
test

@Jorn6810 Lijkt me sterk dat die onder het ''het kan iemand zijn die je niet kent'' valt though

0
test

@WvA dat denk ik ook niet, maar je hebt mensen die echt alleen Nintendo minded zijn en ze het op die manier bedoelen. Iemand buiten hun eigen franchises en platformen. Maar zoals gezegd, ik verwacht het ook niet hoor.

0

Aanbevolen voor jou