'Onthulling Rainbox Six: Patriots volgende maand' | Gamer.nl

'Onthulling Rainbox Six: Patriots volgende maand' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De website Fusible ontdekte dat de domeinnamen Rainbow6Patriots.com en RainbowsixPatriots.com in oktober zijn vastgelegd door uitgever Ubisoft. Een gebruiker van het gameforum NeoGAF zegt bovendien te weten dat de game in het aankomende nummer van Xbox World Magazine wordt onthuld. Hij zegt verschillende afbeeldingen van het spel te hebben gezien, maar wil die nog niet delen om het magazine niet in de wielen te rijden.

Verhaalgedreven

In juni bracht Kotaku al veel details over de nieuwe game naar buiten. De nieuwe Rainbow Six zou verhaalgedreven zijn dan eerdere dele. In de game neemt de speler het op tegen een Amerikaanse terroristische groepering die New York aanvalt uit onvrede over de hebzucht van Wall Street en de Amerikaanse overheid.

Hoe het verhaal verder verloopt, is afhankelijk van de keuzes die de speler maakt. Veel van de levels hebben zodoende verschillende eindes, en sommige levels kunnen alleen gespeeld worden als er eerder een bepaalde keuze is gemaakt. Volgens Kotaku zit er ook een uitgebreid moraalsysteem in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou