Onthulling nieuwe Spore-game later deze maand | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een panelgesprek zal Maxis een "nieuwe sci-fi actie-RPG onhullen met het DNA van Spore", aldus de website. Er zijn verder echter nog geen details over de game. Mogelijk gaat de game Dark Spore heten, deze titel lekte eerder dit jaar al uit. Het panelgesprek vindt plaats op 24 juli. Volgens de organisatoren zal er tijdens de Comic-Con ook meer informatie vrijkomen over games als Epic Mickey en Red Faction: Armageddon.

Spore verscheen in 2008 op de PC en draait om vijf periodes. In het beginstadium moet de speler een microbe maken en deze zal groeien wanneer deze gevoederd wordt. Nadat de creatie voldoende gegroeid of geëvolueerd is, gaat de game een stapje verder door de wereld op grotere schaal in beeld te brengen. Dit brengt weer andere gameplay-elementen met zich mee. Het ultieme doel is om het universum te domineren en online elkaars zelfgecreëerde planeten en organismen uit te wi elen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou