'Onthulling nieuwe Call of Duty zeer binnenkort'

'Onthulling nieuwe Call of Duty zeer binnenkort'

Ingewijde Okami claimt dat de nieuwe Call of Duty-game 'zeer binnenkort' wordt onthuld. Ook lekte promotiemateriaal met de naam, Call of Duty: Black Ops Cold War.

"Kleine update wat Call of Duty 2020 betreft" zegt Okami op Twitter. "Een week geleden liep Call of Duty nog op schema om dit jaar de verschijnen. Geen vertraging. Onthulling is zeer binnenkort."

Okami lekte in het verleden grotendeels correct Call of Duty-info. Zo lekte het kanaal eerder de remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 en mogelijk de naam van de aankomende game, Black Ops: Cold War.

Daarnaast melden YouTuber The Gaming Revolution en website Modern Warzone dat er promotiemateriaal met het logo van de game is gelekt, Black Ops Cold War. Het gaat om dubbel XP-codes op zakken Doritos, die vanaf 5 oktober bruikbaar zijn. Vorig jaar liep een vergelijkbare actie voor Call of Duty: Modern Warfare, die ongeveer twee weken voor de lancering van de game van start ging.

Activision en Infinity Ward hintten eerder naar een nieuwe Call of Duty: Black Ops in Warzone middels bunkers en objecten uit de Koude Oorlog. Andere geruchten claimen dat de game een reboot van Black Ops wordt en Warzone integreert met een nieuwe map.

Normaal gesproken onthult Activision de nieuwe Call of Duty-game rond mei. Wegens problemen bij Sledgehammer Games en covid-19 heeft de onthulling mogelijk vertraging opgelopen.

Black Ops Cold War

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Door al die "leaked" content van warzone denk ik dat "zeer binnekort" op 5 augustus is. In die korte clips is steeds die datum te zien, en daarom denk ik dat de aankondiging op die dag is. En misschien wel zelfs dat de aankondiging IN warzone is.

0

Aanbevolen voor jou