Website That Videogame Blog ontving een tweetal identiteitsplaatjes waarop naar de website FindMakarov.com wordt verwezen. Nadat Makarov, de vijand waar de speler in Call of Duty: Modern Warfare 2 op jaagt, kort in beeld is, verschijnt er een teller die over vijf dagen afloopt. Het is waarschijnlijk dat de derde Modern Warfare-game tijdens de Game Developers Conference, die over vijf dagen is begonnen, wordt aangekondigd.

Op het identiteitsplaatje staat ook de tekst "beëindig de oorlog", wat erop kan wijzen dat dit het laatste deel in de Modern Warfare-serie is. In de andere ID-hanger zijn de gegevens van Shepherd geponst, de legerleider door wie de speler in Modern Warfare 2 werd verraden.

Infinity Ward

Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt ontwikkeld door Infinity Ward, de studio die ook verantwoordelijk was voor de vorige twee Modern Warfare-delen. Naar verluidt krijgt het bedrijf daarbij hulp van de studio's Sledgehammer en Raven Software. Infinity Ward zag in 2009 en 2010 bijna de helft van zijn medewerkers opstappen, toen de oprichters van de studio door Activision werden ontslagen wegens contractbreuk.