Onthulling Modern Warfare 3 op 23 mei | Gamer.nl

Onthulling Modern Warfare 3 op 23 mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De "wereldpremière" vindt plaats tijdens de vierde game van de Western Conference Final, een belangrijke finale in Amerikaanse NBA-basketbalcompetitie. Naar verwachting wordt dan de eerste trailer voor de game getoond. Momenteel zijn er enkel een aantal teasers van de game vrijgegeven.

Daarnaast is er informatie uitgelekt waarvan ontwikkelaar Infinity Ward heeft toegegeven dat in ieder geval een deel klopt. Volgens die geruchten speelt de eerste mi ie van de game zich af in Manhattan, New York en de laatste in Dubai. De teaser-trailers bevestigen dat in ieder geval New York, Londen, Berlijn en Parijs een rol spelen in de game. Modern Warfare 3 komt naar verwachting op 8 november uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou