Ontbreken matchmaking in The Division 2-raid zorgt voor ophef

Ontbreken matchmaking in The Division 2-raid zorgt voor ophef

De lancering van de The Division 2-raid heeft voor ophef gezorgd, omdat deze geen matchmaking bevat. Massive Entertainment zegt dat hiervoor is gekozen om een slechte speelervaring te voorkomen.

Massive Entertainment heeft bekendgemaakt dat de eerste raid van The Division 2, Operation Dark Hours, vanaf vanavond 18:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar is. In de raid vormen acht spelers een team, met als doel om de vijandige Black Tusk-groep te verdrijven uit Washington National Airport.

De lancering van de The Division 2-raid heeft ook voor veel ophef gezorgd bij spelers. De raid heeft namelijk geen matchmaking, wat betekent dat spelers zelf een team van acht moeten samenstellen. Dit is opvallend, omdat een eerdere promotieafbeelding van The Division 2 specifiek vermeldde dat alle activiteiten en moeilijkheidsgraden in het spel over matchmaking zouden beschikken.

In de wekelijkse

Watch on YouTube

van The Division 2 reageert Hamish Bode, content-leider bij Massive, op de ophef omtrent de raid. Bode zegt dat er is gekozen om geen matchmaking toe te voegen aan de raid, omdat de ontwikkelaar van mening is dat dit geen goede speelervaring zou opleveren voor groepen bestaande uit willekeurige spelers. "De raid test de communicatievaardigheden van spelers en vereist goed teamwerk", aldus Bode.

Spelers die op zoek zijn naar een raid-team, kunnen nu terecht bij de Discord-server van The Division 2. Ubisoft heeft hier speciale kanalen aangemaakt om een groep samen te stellen en te discussiëren over de raid.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ach, bij destiny was dit ook geen probleem, daar vond je vrij snel via LFG webbies een team.

0
test

Hoop dat dit nog gaat veranderen..

0

Aanbevolen voor jou