Onontwikkelde Power Rangers-game leek op Arkham-games en Gotham Knights

Onontwikkelde Power Rangers-game leek op Arkham-games en Gotham Knights

Er stond in 2016 een Power Rangers-actiegame op de planning bij Saban. Het spel had veel weg van het pas aangekondigde Gotham Knights en de Batman: Arkham-games.

Dat laat Jason Bischoff, die toen werkte bij Saban, op Twitter weten. Hij deelde diverse details van de nooit ontwikkelde game, alsmede artwork. Het idee voor het spel stond bekend als 'Project Nomad' en moest talloze variaties bevatten op de bekende helden in de game, die samen moesten werken om slechteriken tegen te gaan.

De gameplay zou daarbij hebben moeten lijken op de Batman Arkham-games en het toen nog niet aangekondigde Gotham Knights. Bischoff lijkt die laatste, aanstaande game ter vergelijking te gebruiken omdat de Power Rangers-game ook coöperatieve gameplay had moeten bevatten.

Volgens Bischoff ging de ontwikkeling van het spel niet door ondanks positieve gesprekken met ontwikkelaars en uitgevers. Daarbij claimt hij dat een gebrek aan tijd en verschuivingen binnen de industrie daar schuldig aan zijn. "Dat gebeurt nu eenmaal. De industrie is gebouwd op 'dingen die hadden kunnen gebeuren'."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een off-topic detail over Power Rangers: De vecht scenes en dus ook de kostuums en vijanden uit Power Rangers komen eigenlijk uit de Japanse televisie serie Super Sentai

0
test

@Ryme Power Rangers is sowieso gebasseerd op Super Sentai, dus niet enkel de vecht scenes/kostuums/vijanden. Meer een soort van Westerse adaptie van Super Sentai.

0
test

@MikkelE30 Dat klopt inderdaad, de vecht scenes zijn echter direct uit de Japanse serie geknipt en worden dus niet door Amerikaanse acteurs gespeeld

0

Aanbevolen voor jou