Onofficiële Half-Life 2-remaster in de maak

Onofficiële Half-Life 2-remaster in de maak

Er is een onofficiële Half-Life 2: Remaster in de maak.

Half-Life 2: Remastered Collection dook vorig jaar op via het platform SteamDB en zou gemaakt worden door Filip Victor. Victor was eerder verantwoordelijk voor Half-Life 2: Update, een populaire mod met grafische verbeteringen voor alle episodes van Half-Life 2. 

Dit weekend gaf journalist Tyler McVicker aan dat de remaster inderdaad wordt ontwikkeld door het voormalige Half-Life 2: Update-team. De update zou met de toestemming van Valve worden ontwikkeld.

In een bericht op Steam geeft de maker aan dat zijn eerdere projecten 'verbleken' bij Half-Life 2: Remastered Collection en dat een releasedatum nog niet bekend is.

Vorig jaar verscheen een fanremake van de eerste Half-Life, genaamd Black Mesa, op Steam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

dat is het mooie van Valve - het interesseert ze zo lekker weinig, zolang het maar via Steam gedistribueerd wordt. Creatievelingen kunnen lekker hobbyen met hun spullen wat soms goed uit de verf komt (Black Mesa) en soms exact het tegenovergestelde (Hunt Down the Freeman).

0
test

Geweldig. Hopelijk duurt het niet zo lang als Black Mesa. Blijkt wel weer dat Half-Life nog steeds erg levend is. Des te wranger blijft het dat ze de serie nog niet hebben afgemaakt.

0

Aanbevolen voor jou