Nieuws
Sigil

Onofficieel Doom-vervolg Sigil uitgesteld tot april

Alle fysieke kopieën al uitverkocht

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Het spirituele Doom-vervolg Sigil zou worden uitgebracht in februari, maar is nu uitgesteld tot april. Problemen met de productie van de al uitverkochte fysieke kopieën van het spel zorgen voor de vertraging.

In december vorig jaar was het 25-jarig jubileum van de Doom-franchise. Ter gelegenheid hiervan kondigde John Romero, ontwerper van de series, het spel Sigil aan. Sigil is een een onofficieel, spiritueel vervolg op het vierde deel van Ultimate Doom waarin negen singleplayer-levels en negen levels in de deathmatch-modus te spelen zijn.

Het spel stond gepland om in februari uitgebracht te worden, maar in een bericht op zijn blog zegt Romero dat de lancering van Sigil uitgesteld wordt. Volgens de ontwerper heeft het Doom-vervolg vertraging opgelopen omdat er moeilijkheden zijn opgetreden tijdens de productie. Dit heeft te maken met het luxueuze-, retro-thema van de fysieke kopieën, die worden gemaakt door Limited Run Games.

Sigil wordt uitgebracht in een standaard en Beast Box-editie, welke beide al uitverkocht zijn. De edities bevatten een kopie van de game op een 16 GB USB-drive, die de vorm van een floppydisk heeft. In de Beast Box-editie is ook een munt, een boek met artwork, een t-shirt, en een beeldje van Romero zijn eigen hoofd op een speer te vinden.

Naar verwachting worden de spellen nu in april verscheept. Romero zegt dat een gratis versie van Sigil wordt uitgebracht wanneer alle fysieke kopieën zijn aangekomen bij de betalende fans.

Dit artikel delen:

Lees meer

Populaire Call of Duty-modus komt naar Fortnite Tannenberg legt snel het loodje
0

Reacties op: Onofficieel Doom-vervolg Sigil uitgesteld tot april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.