"OnLive gaat ook op mobiele telefoon werken" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Tijdens een financiële conferentie van Wedbush vandaag heb ik OnLive getoond, terwijl deze gelijktijdig liep op twee iPhones, een televisie en een computer", vertelt Pearlman. "Wat erg gaaf is, is dat alle vier de apparaten toegang hadden tot de volledige OnLive-service, waardoor ze dezelfde spellen af kunnen spelen, zien wat de anderen (en de bèta-gebruikers) speelden, Brag clips en Gamer-profielen bekijken, et cetera."

Geoptimaliseerd

Pearlman geeft wel aan dat OnLive momenteel geoptimaliseerd wordt voor het gamen via de televisie en computer. Uiteindelijk wil de ontwikkelaar veel nieuwe games ook naar de mobiele telefoon brengen, maar ziet men het platform in eerste instantie als een plaats voor de community en sociale elementen van de service. Wanneer OnLive in Nederland beschikbaar komt, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou