Online services FIFA 12 krijgen verbeterde beveiliging | Gamer.nl

Online services FIFA 12 krijgen verbeterde beveiliging | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een van de aanpa ingen is dat FIFA Ultimate Team-accounts beter tegen phishing en scam-pogingen bestand zijn. FIFA Ultimate Team zou een van de oorzaken zijn geweest dat Xbox Live-accounts gehackt konden worden, hoewel Microsoft dit vermeende beveiligingslek ontkent.

De update zorgt ervoor dat het alleen nog mogelijk is om ruilvoorstellen te sturen naar mensen op de vriendenlijst. Ook moet er na de update een beveiligingsvraag ingesteld worden, zodat wanneer iemand vanaf een andere console probeert toegang te verkrijgen tot het account, diegene de vraag eerst juist moet beantwoorden.

Naast de verbeteringen in beveiliging brengt de update ook enkele nieuwe toevoegingen en worden er enkele bugs verholpen. Het wegvallen van de verbinding aan het einde van een wedstrijd, waar sommige FUT-gebruikers op PlayStation 3 en PC last van hadden, zou ook zijn aangepakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou