Online multiplayer van Watch Dogs Legion uitgesteld naar 2021

Online multiplayer van Watch Dogs Legion uitgesteld naar 2021

De online multiplayer van Watch Dogs Legion wordt pas in 2021 aan de game toegevoegd, zo heeft Ubisoft laten weten.

De multiplayermodi hadden eigenlijk volgende week aan de game moeten worden toegevoegd. Het gaat om coöperatieve free-roaming in de spelwereld en missies voor twee tot en met vier spelers. Ook zouden er PvP-uitdagingen worden toegevoegd.

Dit wordt nu allemaal verschoven naar volgend jaar. De ontwikkelaar richt zich eerst op het wegwerken van de diverse technische problemen die de game sinds lancering plagen. "Sinds de lancering hebben sommigen van jullie technische problemen, waardoor jullie niet van het spel kunnen genieten. De ontwikkelaar wil deze problemen graag oplossen en stopt niet tot iedereen het spel zoals bedoeld kan ervaren."

In de loop van deze week moet update 2.20 voor de game uitkomen, waarmee diverse bugs, crashes en problemen met savefiles worden opgelost. De patch notes zijn hier te vinden.

Watch Dogs Legion

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver odly specific

0

@denver zeer pijnlijk haha 😂

0
test

Denk dat die multiplayer dan heel snel een dode boel gaat worden. Vraag me af of er dan nog mensen zijn die dit spel spelen of behoefte hebben aan multiplayer. Denk dat je bij dit soort dingen (en als ik naar de staat van het spel kijk) veel beter had kunnen wachten met het uitbrengen van het spel. Maarja geld geld geld.... Voor mij is het wel even mooi geweest met die breng nu uit en fix later spellen.

0

Aanbevolen voor jou