Online multiplayer UFC Undisputed 2010 vereist code | Gamer.nl

Online multiplayer UFC Undisputed 2010 vereist code | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens THQ kunnen mensen zonder code niet meedoen aan de nieuwe 'Fight Camp'-modus, waarin tot 40 mensen samen online kunnen trainen. "De Fight Camp modus is een belangrijke nieuwe modus in de game, waarin spelers hun vaardigheden kunnen blijven verbeteren met hun vrienden", meldt de uitgever in een persbericht. "De multiplayer voor UFC Undisputed 2010 wordt ontgrendeld door een code in te voeren die men bij de aankoop van de game krijgt. Codes worden voor ongeveer vier euro aangeboden voor eigenaren van een tweedehands exemplaar."

Uitgever THQ volgt met deze code in de voetsporen van uitgever Electronic Arts, die recentelijk aankondigde dat games van EA Sports gebruik gaan maken van een 'Online Pa '. Spelers hebben deze Online Pa nodig om gebruik te kunnen maken van online functies. Gamers die de game in de winkel kopen ontvangen de pas bij aankoop, maar eigenaren van een tweedehands exemplaar moeten eenmalig betalen om de pas te downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou