Online-modus voor Dead Space 2 bevestigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dead Space 2 is veel meer dan alleen een waardig vervolg. Het gaat echt een geweldige game worden, dus daar ben ik heel tevreden mee", laat Riccitiello weten. "De game biedt spelers erg innovatieve online gameplay". Hoewel de directeur van EA verder geen details over de multiplayermodus geeft, is het in ieder geval duidelijk geworden dat spelers van Dead Space 2 ook online kunnen spelen.

Dead Space 2

Dead Space 2 is een science-fiction game met survival-horror invloeden, dat plaatsvindt op het ruimteschip The Sprawl.  De game draait net als het eerste deel om Isaac Clarke. Hij zal het opnieuw opnemen tegen de Necromorphs, een buitenaards ras dat een steeds grotere bedreiging vormt voor de mensheid.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou