Online MMO Dungeon Keeper in de maak | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Voordat je van verbazing van je stoel valt, de game komt vooralsnog niet in Europa uit. EA en NetDragon Websoft hebben een overeenkomst getekend, waarmee de rechten van Bullfrog's kla ieker in handen vallen van de Chinese ontwikkelstudio. NetDragon Websoft zal zich in de eerste instantie richten op de Chinese markt en met een eventueel succes de overstap naar andere markten maken.

Het enige wat de twee bedrijven kwijt wilden over de game was dat het een 3D ma ively mulitplayer online role playing game wordt. Voor de rest laten ze het aan de fantasie van de gamer over. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend, wel waar de game uitkomt, namelijk in China, Hong Kong, Taiwan en Macau.

NetDragon Websoft heeft al vaker met het MMO-bijltje gehakt. Zo zijn ze ondermeer verantwoordelijk geweest voor Zero Online (een MMO met Mechs in de hoofdrol) en Eudemons Online (een soort Pokémon-achtige fantasy MMO). Mi chien niet de meest bekende MMO's, maar ze hebben in ieder geval ervaring. Hopelijk doen ze de Dungeon Keeper-franchise, die al sinds 1997 furore maakt op de pc, eer aan en krijgt de serie er een goede game bij.Met dank aan Wulf88 voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou