Online game Prime World geeft vrouwen korting | Gamer.nl

Online game Prime World geeft vrouwen korting | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de kortingen die vrouwen krijgen op nieuwe personages zijn er ook andere voordelen die gebaseerd zijn op het geslacht van de speler. Deze gelden zowel voor mannen als vrouwen. Een mix van mannen en vrouwen in een team is vereist om alle voordelen in de game te benutten. "Je hebt een vrouw in je team nodig om het best te presteren", aldus Nuretdinova.

Spelers kunnen bijvoorbeeld een talent kiezen dat alleen in werking treedt wanneer je iemand van het tegenovergestelde geslacht in je team hebt. Een team met verschillende geslachten heeft zo een voordeel ten opzichte van een team met bijvoorbeeld alleen maar mannen of alleen maar vrouwen. Om het spel te kunnen spelen is een Facebook-account vereist, waaraan automatisch een geslacht is verbonden. 

Prime World valt binnen het zogeheten ma ive online battle arena-genre, oftewel MOBA. De gameplay is vergelijkbaar met die van League of Legends.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou