Online coöp Lara Croft and the Guardian of Light komt later op PS3 en PC | Gamer.nl

Online coöp Lara Croft and the Guardian of Light komt later op PS3 en PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De online coöp zal later via een patch beschikbaar worden gesteld aan PC- en PS3-gebruikers. Wanneer dit gebeurt is nog niet bekend.

Gratis DLC

Eerder werd de Xbox 360-versie al zonder deze functionaliteit uitgebracht. Deze versie, die eind deze maand naar verwachting wel coöperatief online te spelen is, krijgt daarnaast gratis downloadbare content, die een aantal uitdagende challenge maps aan het spel toevoegt. De DLC blijft gratis gedurende dertig dagen na de release. Ontwikkelaar Crystal Dynamics kon niet zeggen of dit ook zal gelden voor de PS3- en PC-versie.

Lara Croft and the Guardian of Light is een downloadbare titel waarin spelers Lara besturen vanuit een isometrisch perspectief. In het spel draait het net als in de Tomb Raider-serie om een combinatie van schieten, springen en puzzels oplo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou