Uitgever Akella en ontwikkelaar IceHill hebben vandaag de actie-RTS Empire Above All uit de doeken gedaan. Het spel speelt zich af in de verre toekomst, waarin de mensheid al ver op weg is met de kolonisatie van het heelal. Helaas ontstaat er frictie binnen de mensheid en de verschillende bondgenootschappen vielen uit elkaar. In deze onstabiele toestand stond één man op die van al deze losse eenheden één groot imperium wilde maken onder de naam: "The Fourth Reich".

Helaas blijkt de mens toch niet de enige in het universum te zijn en staan er ook buitenaardse wezens klaar om hun plekje in het heelal te veroveren. Volgens IceHill zijn de ongewone vijanden één van de speerpunten van het spel. Wat te denken van onsterfelijke, kristalachtige wezens, of zwermen van gigantische insecten? Vooral dat laatste is zeer ongewoon voor een game met buitenaardse wezens!

Empire Above All is een RTS waarin je vooral opereert met een klein aantal manschappen. Elk van je eenheden heeft unieke eigenschappen en mogelijkheden die je ten volle zult moeten benutten. Het spel maakt gebruik van een zelf ontwikkelde 3D engine die de Ageia PhysX-engine ondersteunt. Meer info en screens vind je op de officiële website.