Nieuws
The Ascent

Ondersteuning DLSS en raytracing naar The Ascent op Game Pass pc

Game moet gelijkgetrokken worden met versie op Steam

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Neon Giant werkt aan het toevoegen van ondersteuning voor DLSS en raytracing aan de pc-versie van The Ascent op Game Pass.

Vorige week bleek dat de pas gelanceerde game deze opties wel ondersteunt op Steam, maar niet op Game Pass voor pc. Dat tot ongenoegen van gamers. Neon Giant meldt op Twitter inmiddels dat er aan gewerkt wordt, zodat de Game Pass-versie hetzelfde is als de Steam-versie.

The Ascent is ook op Xbox Series X en S verkrijgbaar, maar DLSS-ondersteuning is niet mogelijk op consoles. Neon Giant maakt duidelijk dat raytracing ook niet naar de consoleversie van de game komt.

The Ascent is een twin-stick shooter-rpg waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven. De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden. 

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation-architect breidt zijn PS5 uit met ssd van Western Digital The Roost-café komt waarschijnlijk naar Animal Crossing: New Horizons
2

Reacties op: Ondersteuning DLSS en raytracing naar The Ascent op Game Pass pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  hulstpower

  • 2 augustus 2021 09:04
  jammer dat consoles versie geen ray tracing krijgt, terwijl ik laast wat review's zag waar in gezegd werd dat het na launch zou komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Scynn

  • 2 augustus 2021 09:33
  Ok ik vind het er al gruwelijk tof uit zien op de gamepass… dus het wordt nog beter… lekkker hoor ahaha…

  De moeilijkheid graad wordt dus ook nog mooi sangepast, sommige stukken zijn inderdaad te makkelijk.. en het laden van de levels.. daar kan ik mij niet aan storen hoor… die paar sec.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.