OneBigGame maakt album met gamemuziek | Gamer.nl

OneBigGame maakt album met gamemuziek | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

OneBigAlbum bevat muziek van componisten die gewerkt hebben aan games als Deus Ex, Dead Space 2, Alien Breed, God of War, Command & Conquer: Red Alert, Brütal Legend en Fairytale Fights. Het album bevat meer dan een dozijn nummers die speciaal voor OneBigAlbum zijn gemaakt. De releasedatum van het album en de volledige lijst met componisten die meewerken wordt binnenkort bekendgemaakt.

De Game Music Initiative overziet het project, terwijl OneBigGame verantwoordelijk is voor het uitgeven en distribueren. OneBigGame doneert, zoals altijd met zijn projecten, een minimum van 80 procent van de nettowinst aan twee goede doelen: de Starlight Children's Foundation en Save the Children.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou