OneBigGame gaat samenwerken met app-uitgever Ngmoco | Gamer.nl

OneBigGame gaat samenwerken met app-uitgever Ngmoco | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

WINtA wordt ontwikkeld door het Nederlandse Triangle Studios en staat onder leiding van gamedesigner Masaya Matsuura, de bedenker van onder andere PaRappa the Rapper. Matsuura wordt gezien als de vader van het muziekgame-genre.

OneBigGame brengt ontwikkelaars samen om te werken aan games, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. "De samenwerking met Masaya Matsuura en Ngmoco is een belangrijke stap voor de lancering van WINtA", aldus Martin de Ronde, directeur van OneBigGame. "Het uitbrengen van WINtA op Ngmoco's leidende social network Plus+ biedt ons meer zichtbaarheid voor onze charitatieve initiatieven."

WINtA introduceert een nieuwe speelstijl om spelers interactie te laten hebben met de muziek en tekst van een liedje. De game maakt gebruik van de capaciteiten van iPhone en iPod Touch en biedt spelers een natuurlijke manier om mee te kunnen tikken op hun favoriete muziek. Een releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou