One Piece: Kaizoku Musou voor PS3 aangekondigd | Gamer.nl

One Piece: Kaizoku Musou voor PS3 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

One Piece: Kaizoku Musou kent de typerende Manga-stijl van One Piece, maar lijkt qua gameplay meer op de hack 'n slash-serie Dynasty Warriors. Wanneer de game precies uitkomt en of deze ook naar Europa komt, is niet bekend. De Japanse release staat vooralsnog op 2012. 

Vorige week lanceerden ontwikkelaars Namco Bandai en Tecmo Koei al een website waarop een nieuwe titel zou worden aangekondigd. Na een week aftellen werd onthuld dat de twee concurrenten voor One Piece: Kaizoku Musou een samenwerking aangaan. Het is niet de eerste keer dat de uitgevers samenwerken aan een game. De combinatie van Namco Bandai's visuele stijl en het vechtsysteem van Tecmo Koei's games resulteerde al eerder in drie Dynasty Warriors Gundam-titels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou