Jouw mening is altijd nog het belangrijkste voor ons en daarom willen wij eerst horen wat je van het nieuwe reviewsysteem vindt voordat we beslissen of we het door gaan voeren op de website. Daarom hebben we een een korte vragenlijst die je hopelijk in wilt vullen.

Het nieuwe reviewsysteem houdt in: drie conclusies van drie verschillende redacteuren. Alle drie geven ze een punt aan de game en die drie punten vormen samen een gemiddelde wat het eindcijfer van de game wordt. Op deze manier proberen we beter rekening te houden met de verschillende smaken van onze redacteuren - en dus van alle gamers. Wel blijft er nog altijd een hoofdrecensent die de algemene tekst van de recensie schrijft.

In het onderzoek staan twee testrecensies: van Bulletstorm en Killzone 3. Hier kun je alvast zien hoe het nieuwe systeem in de praktijk er uit zal zien en wat het met de tekst in een recensie doet. Indien dit systeem je aanspreekt, willen we het doorvoeren naar bijna alle grote releases. Dus help ons een handje en vul het onderzoek even in, daar help je ons enorm mee!

Klik hier om naar het onderzoek te gaan.

Binnen het onderzoek kun je onderaan de eerste pagina klikken op twee afbeeldingen. Die zullen je naar de testrecensies sturen.