Ondersteuning voor GTA Online op X360 en PS3 wordt stopgezet

Ondersteuning voor GTA Online op X360 en PS3 wordt stopgezet

Op 16 december stopt Rockstar de ondersteuning van GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, op Xbox 360 en PlayStation 3.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De servers gaan dan offline op die consoles. Ook voor Max Payne 3 en LA Noire op Xbox 360 en PS3 gaan de online multiplayer en tracking op websites offline. Deze veranderingen hebben geen invloed op de verhaalmodi van de games.

Rockstar gooit de servers offline zodat het bedrijf zich kan richten op het ondersteunen van de PS4-, Xbox One- en pc-versies van GTA Online. Daarnaast komen later dit jaar de PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van GTA 5 en GTA Online uit.

Spelers kunne niet hun geboekte progressie uit de Xbox 360- en PS3-versies van GTA Online overzetten naar een versie op een console. Ook virtueel geld en ontgrendelde spullen zitten vast op die platformversies. GTA 5 en GTA Online lanceerden in september 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3.

 
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er moet bijgezegd worden dat die mogelijkheid er jarenlang wel was en iedereen had ruim de tijd om je character over te zetten naar een andere console/pc.

0
test

Beetje vreemd dit, je zal maar net een hoop geld hebben geïnvesteerd in de online versie. Ben je dus allemaal kwijt zonder mogelijkheid om het om te zetten. Ik neem aan dat je vanaf nu geen shark cards ofsow kan kopen voor deze versies?

0
test

@GoofyZ3 Je kunt personages al erg lang overzetten. Tenzij je geen nette PC, PS4 of XONE hebt gehaald en nog speelt op een console uit 2006... en die mensen zijn er... heb je niet echt een excuus om het niet te doen als je echt actief dit spel speelt.

0
test

@GoofyZ3 Daarnaast dat is eigenlijk bij elke online game wel zo. Ik heb dan wel geen geld in GTA Online zitten maar wel tijd maar Star Trek Online daar heb ik wel wat geld in gestoken. En ja als die ooit offline gaat dan is dat weg.

0

Aanbevolen voor jou