Nieuws
switch

Onderhoud voor NES- en SNES-applicaties Nintendo Switch Online bevestigd

Laatste keer dat dat gebeurde werden nieuwe games toegevoegd

Geschreven door Marvin Toepoel op
Aankomende nacht gaan de NES- en SNES-applicaties van Nintendo Switch Online tijdelijk offline voor onderhoud.

Dat blijkt volgens de NinStatusBot op Twitter, die het onderhoud van Nintendo’s services bijhoudt. Zowel de NES- als SNES-applicaties zijn in de nacht van woensdag op donderdag tijdelijk offline (van 02:55 uur tot 04:00 uur).

De laatste keer dat Nintendo de applicaties tijdelijk offline haalde voor onderhoud was direct na een Nintendo Direct. In de tijd dat de services offline waren, werden de spellen Earthbound en Earthbound Beginings aan Nintendo Switch Online toegevoegd.

Vergelijkbaar met de Earthbound-spellen werd Banjo-Kazooie aan de N64-applicatie toegevoegd na onderhoud op 20 januari. In december van vorig jaar ging de Mega Drive-applicatie tijdelijk offline voor onderhoud, toen werden onder andere ToeJam & Earl en Thunder Force II aan de dienst toegevoegd.

Het staat echter niet vast dat er morgen ook spellen aan de SNES- en NES-applicaties van Nintendo Switch Online worden toegevoegd. 

Bron: Twitter (NinStatusBot)

Dit artikel delen:

Lees meer

Activision Blizzard treft schikking van 18 miljoen dollar voor één rechtszaak Schrijfster Ratchet & Clank: Rift Apart claimt dat haar werk is ‘uitgewist’
0

Reacties op: Onderhoud voor NES- en SNES-applicaties Nintendo Switch Online bevestigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.