Mafia 3: Definitive Edition bevat Berlijn-map uit geannuleerde game

Mafia 3: Definitive Edition bevat Berlijn-map uit geannuleerde game

Er is een onbekende map ontdekt in de bestanden van Mafia 3: Definitive Edition. Het gaat om een kaart van de Duitse hoofdstad Berlijn.

Mafia 3: Definitive Edition kwam vorige week uit op verschillende platformen. De game is een remaster van Mafia 3 met alle dlc inbegrepen. Nu heeft een dataminer, Sliderv2, een verborgen map gevonden in de bestanden van de remaster. Het gaat om kaart waar de stad Berlijn in is nagebouwd. Een video van de map is hieronder te bekijken.

Het doel en oorsprong van deze map is nog onbekend, waarschijnlijk gaat het om een map van een andere game waar ontwikkelaar Hangar 13 mee bezig was die nooit is uitgekomen. Volgens Kotaku was de studio bezig met een game met spionnen in de hoofdrol die zich in de jaren '80 afspeelde.

Mafia 3: Definitive Edition is nu uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben momenteel met de remaster van deel 2 tegen en dat valt eerlijk gezegd toch een beetje tegen. Toen ik vorige week las: Er komt een remaster uit, was ik echt blij. Vond de game toen der tijd echt geweldig. Nu merk dat het toch wat minder aanvoelt. De wereld voelt leeg aan en er is weinig te doen, maar dit kon ik natuurlijk ook van te voren weten. Ik hoop wel dat deel 1 echt anders aanvoelt. (Ga ik wel vanuit aangezien dat een remake is). Dit deel 3 klinkt nog steeds niet echt als de moeite waard..

0

@Mellieee Ga er maar niet vanuit, dit zijn geen openwereld games zoals we die kennen van GTA. De wereld is slechts een setting voor het verhaal en meer dan het verhaal is er simpelweg niet te beleven.

0

@MikkelR1 Voor Maffia 1 verwacht ik dit wel. Deze game wordt vanaf de grond opnieuw gemaakt. Maffia 3 heb ik niet gespeeld, maar dit was toch ook een open wereld game? Dan verwacht ik dat van deel 1 de remake ook. Verder was het te verwachten dat deel 2 ... was. Een game van 10 jaar alleen graphics oppoetsen is niet voldoende.

0
test

@Mellieee deel twee was van orgineel al geen open gameplay , te veel verhaal gericht, zeker tegen over 1 , in een kan je echt alle kanten op , bij twee heb je dat vaak niet , meestal omdat er ook een soort van tijddruk op zit want bij deel 1 minder het geval was ... daar kon je dus lekker een hele ruime route nemen als je ergens moest zijn Ik heb met 2 altijd al het gevoel gehad van volgens mij heb ik maar een klein gedeelte van de stad gezien ...terwijl bij deel 1 was er geen plekje meer waar ik niet geweest ben ... als ze deel 1 remake dezelfde stad en wegen aan houden dan kan ik er in mijn slaap naar toe rijden als je een plek noemt heb hem pas geleden nog op gestart en het blijft een heerlijke game

0

Ik heb em ook meteen gekocht en ben geen minuut teleurgesteld geweest Leeg....10 jaar geleden was ie net zo leeg...als nu

0

@wolfmannetje Dat klopt, maar 10 jaar geleden was mijn standaard ook lager dan nu. Merk vooral in missies dat personages en AI gewoon lomp zijn. Wellicht dat ik te kritisch ben, maar goed dit viel mij gewoon op. Bij Maffia 1 verwacht ik meer, omdat dat een remake is en geen remaster.

0
test

@Mellieee Dit dus, je standaard was destijds lager, je wist niet beter. Als je nu bijvoorbeeld GTA 3 of vice city gaat spelen zal het opvallen dat er ook helemaal niet zo heel erg veel verkeer rondrijd. In ieder geval vele malen minder dan in de latere delen.

0
test

@Mellieee er komt mer game play en meer verhaal .. dus we zullen zien . maar ik begrijp je wel ik heb dat nu al met games .. als je games speelt die RTX hebben en je gaat terug zonder RTX dan is het net of je een paar jaar terug gaat in de tijd.. de nieuwe Tombraider heb ik de eerste helft gespel met RTX aan , nu ben ik even nood gedwongen om zodner te spelen omdat mijn RTX kaart naar een andere pc gaat dus nu even met mijn "oude" GTX 1660 super en wat valt dat tegen ben weer gelijk gestopt met de game omdat ik het wil ervaren met RTX aan

0

Aanbevolen voor jou