De Wii moet het momenteel vooral hebben van toch ietwat meer jolige games die gebaseerd zijn op luchtige thema's en vriendelijke kleurtjes hebben. Tijd voor een keiharde actiegame zou je zo zeggen. En wellicht gaat Capcom dit gat vullen met Killer 7, de artistieke on-rails shooter die in 2005 voor de Gamecube en PlayStation 2 uitkwam.

Wat is namelijk het geval: op de officiële Capcom Europe website krijg je als je op het platform 'Wii' en genre 'actie' opeens de gamepagina van Killer 7 voor je neus. Toeval of een tipje van de sluier voor een toekomstige aankondiging? Wij gokken (en hopen) op het laatste, want qua game kan Killer 7 moeiteloos naar de Wii getransformeerd worden.

* Update: Capcom heeft laten weten dat er geen sprake van is dat Killer 7 op de Nintendo Wii zal verschijnen. In een verklaring liet Capcom weten:

"Scherp oplettende websitebezoekers zullen wellicht hebben opgemerkt dat dat Killer 7 gamesheet gisteren een Wii-symbool bevatte. Het spijt ons om Killer 7 fans die hoopten op een Wii-versie teleur te moeten stellen, maar we moeten bevestigen dat er op dit moment geen plannen zijn voor een release op dit platform."

Beelden van het origineel op de GC en PS2