Olympische Spelen-game komt in juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschillende evenementen kunnen met Move of Kinect worden gespeeld, waaronder de 110 meter horden. Strandvolleybal is alleen voor Kinect beschikbaar, de 25 meter snelvuurpistool is exclusief met Move te besturen. In totaal zijn er meer dan dertig evenementen, waarvan er een aantal nooit eerder speelbaar waren in een Olympische Spelen-game zoals de wielersport Keirin, 10 meter toren synchroonspringen en trampolinespringen. 

London 2012: De officiele videogame van de Olympische Spelen bevat ook online functionaliteiten, zoals het wereldkla ement. Hierin worden de prestaties van alle prestaties van spelers uit alle verschillende landen weergegeven. Elke gewonnen medaille draagt bij aan de kla ering van een land en zo onstaat een rangorde waarin te zien is welk land het beste presteert in de game. Qua spelmodi bevat de game een singleplayer, een offline en online multiplayer en een party play-modus. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou