OlliOlli krijgt 5 maart cross-buy op Nintendo 3DS en Wii U | Gamer.nl

OlliOlli krijgt 5 maart cross-buy op Nintendo 3DS en Wii U | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Wie de game dus op de Nintendo 3DS koopt, krijgt de WIi U-versie er gratis bij, en andersom. Jason Perkins, Curve Digital MD, meldt: "Curve Digital staat erom bekend vaak titels op PlayStation aan te bieden met cro -buy, waarbij gamers die een Curve-titel kopen op PS4, PS3 of Vita ook de andere versies er gratis bijkrijgen. We bieden dit gamer-vriendelijke model graag aan waar mogelijk."

De game kost 9,99 euro en komt 5 maart beschikbaar in de Nintendo 3DS- en Wii U-eShop. De Xbox One-versie volgt 6 maart.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou